Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (18.03.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

SABRİ ALTUN

Sazakiçi Muratlar Köyü sakinlerinden Merhum Ahmet ve Merhume Makbule Altun’un oğlu, Seher Çayır ve Hacer Danışman’ın kardeşi, Sinan Sevgi Altun’un babası, Cenazesi bugün Sazakiçi Muratlar Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

MÜŞERREF BAHADIR

Çaygökpınar Köyü sakinlerinden Merhum Sadettin Bahadır’ın eşi, Müyesser Özkaç, Sabahhattin, Sinan ve Merhum Seyfi Bahadır’ın annesi, Cenazesi bugün Çaygökpınar Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HACER ÖZGÜL

Sarıcalar Mahallesi sakinlerinden Merhum Bayram Dinçer’in ve Merhume Ayşe Dinçer’in kızı, Osman Özgül’ün eşi, Ali, Uğur, Ahmet Özgül ve Nuran Özdemir’in annesi, Cenazesi bugün Kültür Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sarıcalar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

MÜŞERREF KAYAALP

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; merhum Mustafa Kayaalp’in eşi, Gerkonsandan emekli Erdoğan Kayaalp ve Gönül Öztürk’ün anneleri, Salih Öztürk’ün kayınvalidesi, Salih, Mustafa ve Hacer Oruçoğlu’nun kardeşleri, Mustafa Kayaalp’in babaannesi, Remzi ve Barış Öztürk’ün anneanneleri Müşerref Kayaalp vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Seviller Mahallesi Bocurgatoğlu Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

SABRİYE DURSUN

Gerede İlçemiz Akçabey Köyünden; merhum Türüdü İbrahim Dursun’un eşi, Şafak Dursun’un annesi, İbrahim ve Engin Dursun’un babaanneleri Sabriye Dursun vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesi Tunahan Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Akçabey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HASAN MURATOĞLU

Gerede İlçemiz Ulaşlar Köyü Seyitler Mahallesinden; merhum Yusuf Muratoğlu’nun oğlu, Dursun ve Mehmet Muratoğlu’nun babaları, Sefa Muratoğlu’nun dedesi Hasan Muratoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Yeni Mahalle Zirve Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Ulaşlar Köyü Seyitler Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (18.03.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir