Bolu ve Gerede’de vefat edenler (18.07.2023)

featured

18 Temmuz 2023 Salı günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bolu’da vefat edenler

GALİP ÇINAR

Kültür Mahallesi halkından, Hüseyin ve Meryem ÇINAR’ın oğlu, Şerife DÖNE, Orhan, Yunus ve Burhan ÇINAR’ın kardeşi, Kader ve Kardelen ÇINAR’ın babaları, Çorum İskilip eşrafından;

Cenazesi bugün Pembe Ulaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Dodurga Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

GÜLAYDIN ALACA

(merhum) Abdullah ve Satı ERCAN’ın kızı, (merhum) Yakup ALACA’nın eşi, Emine, Serkan, Selma, Zühre ve Zeynep’in anneleri;

Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Aşağı camide kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Kıbrıscık ilçesi mezarlığına defnedilecektir.

Gerede’de vefat edenler

İlçemiz Bahçedere Köyü İmanlar Mahallesinden; İbrahim Özdemir’in eşi, Mehmet ve Recep Özdemir’in anneleri, İlçemiz esnaflarından Özcanlar Mobilya’dan Yaşar Özcan’ın kayınvalidesi, Süleyman, Sefa, Merve, İbrahim ve İsmail Özdemir’in babaanneleri, Ali, Yusuf ve Fatma Özcan’ın anneanneleri Meryem Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi saat:12.00’da Yeni Mahalle Uslu Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Bahçedere Köyü İmanlar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

-Vefat haberi geldiği zaman haberimiz güncellenmektedir.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (18.07.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir