Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (19.03.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HÜSEYİN GÜLMEZ

Kındıra köyü halkından, Akpınar mahallesi eşrafından, Ezgi GÜLMEZ ve Serpil ÖZDEMİR’in babaları, Kadir ÖZDEMİR’in kayınpederi, Naciye GÜLMEZ’in eşi, belediyeden emekli; Cenazesi bugün Akmanlar caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar mezarlığına defnedilecektir.

HAYDAR AYAZ

Mudurnu ilçesi Karacakaya mahallesi halkından, İsmail AYAZ’ın oğlu, Engin AYAZ ve Ayşe ALTIN’ın babaları, Mehmet, İbrahim, Muhittin ve Menderes’in amcaları, emekli polis memuru; Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Yıldırım Beyazıt caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacakaya mahalle mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 11:45’de Mudurnu yezahanesi önünden araç kaldırılacaktır.

SABRİ USTA

Kültür mahalesi sakinlerinden merhume Emine USTA’nın eşi ,Sami ve Selami USTA’nın babası terzi, Cenazesi bugün Kültür mahallesi Kültür camisinde kılınacak ögle ve cenaze namazı sonrası şehitler mezarlığına defnedilecektir.

FATMA ÇAMLIBEL

Seben ilçesi Değirmenkaya köyü halkından (merhum)İdris Çamlıbel’in eşi ,Zelviye Kaya ,Rahmi Çamlıbel ve Nurhan Öztürk‘ün anneleri Cenazesi bugün Siteler camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası çığırtkanlar mezarlığına defne dilecektir.

AHMET NURİ YURTERİ

Bahçelievler mahallesi halkından (merhume)Emekli Öğretmen Sabahat Yurteri ‘nin eşi ,Süalp Yurteri ,Serap Arat,Serpil Dizman’ın babaları Emekli Orman Bölge Şefi; Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Camlı Camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

ALİ KOÇ

Merhume Müşerref ve Merhum Hüseyin Salih Koç’un oğulları Nilgün Koç’un eşi Çetin ve metin Koç’un kardeşleri  Salih ve Levent Koç’un babaları Günnur Koç’un kayınpederi Doruk Koç’un dedesi; Cenazesi bugün Yeşil camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

ŞÜKRAN DEMİR

Çaygökpınar Köyü halkından Ahmet ve Mertcan Demir’in anneleri,Polis Emeklisi Basri Demir’in eşi; Cenazesi bugün ikindi namazına mütaakip köy mezarlığına defnedilecektir.

YUSUF ŞEN

Gerede İlçemiz Havullu Köyünden Dayıoğlu Mahallesinden; Kemal ve Mehmet Akif Şen’in babaları Gerede Merkez kuran kursu öğreticisi Emekli Hafız Yusuf Şen hoca vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesi Avaroğlu Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

MUHARREM ERPOLAT

Gerede İlçemiz Salur Köyünden karanlıkların Cemali Erpolat’ın babası Kenan Erpolat’ın dedesi Muharrem Erpolat vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Salur Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Salur köyü mezarlığına defnedilecektir.

MÜKERREM ÖZÇELİK

Gerede İlçemiz Kitirler Mahallesinden emekli Öğretmen Abdullah Özçelik’in eşi, emekli Vaiz Mustafa Özçelik ve Mehmet Ali Özçelik’in anneleri merhum Sıhiyye Veli’nin kardeşi Mükerrem Özçelik vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kitirler Mahallesi Muallim evleri Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Çoğullu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MUAZZEZ ÇUBUKÇUOĞLU

Gerede İlçemiz Kabiller Mahallesi Eşrafından; merhum Emin Çubukçuoğlu’nun eşi emekli Öğretmen Muharrem Çongar’ın ablası, Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar’ın halası Muazzez Çubukçuoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00’de Kabiller Mahallesi Çaybaşı Sokaktaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (19.03.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir