Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (21.02.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

MEHMET ÖZTÜRK

Seben İlçesi Kozyaka Köyü halkından, Karacasu Beldesi’nde ikamet eden, Merhum Abdullah ÖZTÜRK ve Emine ÖZTÜRK’ün oğulları, merhume Sebahat ÖZTÜRK’ün ağabeyi, Selahattin ÖZTÜRK’ün yeğeni; Cenazesi bugün Karacasu merkez Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE BÜYÜKTOPAÇ

Merhum İlyas BÜYÜKTOPAÇ’ın eşi, Sevim CAN, Zeynep BAĞ, Mustafa, Fikret, Suat BÜYÜKTOPAÇ’ın anneleri; Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

SABRİ ASLAN

Cenazesi bugün öğle namazından sonra sakarya Yorgalar mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET LEKESİZ

Gerede İlçemiz Bahçedere Köyü Ekmeller Mahallesinden; Nihat Erbay ve Halit Maraz’ın kayınpederleri, Seyit Ahmet, İsmail ve Ahmet Lekesiz’in babaları Hacı Mehmet Lekesiz vefat etmiştir. Cenazesi saat:12.00’da Yeni Mahalle Eyüp Sultan Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Bahçedere Köyü Ekmeller Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE GÜLDEMİR

Gerede İlçemiz Kavacık Köyünden; merhum Cemali Güldemir’in eşi, İsmail, Halit ve Adem Güldemir’in anneleri, Mustafa Durucan ve merhum İsmet Altundağ’ın kayınvalideleri Hatice Güldemir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kavacık Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (21.02.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir