Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (23.04.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

“Her nefis ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılığı ancak kıyâmet günü tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konulursa, gerçekten o kurtuluşa ermiştir. İyi bilin ki, bu dünya hayatı, aldatıcı bir faydadan başka bir şey değildir.” (Âl-i İmrân-185)

MEHMET TURAN

Rüzgarlar köyü halkından Müyesser Turan’ın eşi  (merhum) Recep TURAN ve Hatice TURAN’nın oğlu (merhum) Mevlüt TURAN Fahrettin TURAN’nın ve Fahriye ideko’nun abisi
Yasemin Fatih ve Yılmaz TURAN’nın babaları Köy hizmetlerinden emekli; Cenazesi Bugün Rüzgarlar köyü camiinde kılınacak  öğle ve cenaze namazı sonrası  köyü mezarlığına defnedilecektir.

CEMİLE KARAKOÇ

Oğulduruk köyü halkından (merhum) Bayram KARAKOÇ’un eşi Fatma ÖNER (merhum) Hamiyet AKSOY Mehmet ve mustafa KARAKOÇ’un anneleri; Cenazesi Bugün Oğulduruk köyü camiinde kılınacak  öğle ve cenaze namazı sonrası  köyü mezarlığına defnedilecektir.

SATILMIŞ ÖZTÜRK

Kalıcı konutlar mahallesi halkından Fatma ÖZTÜRK’ün eşi Gülden KAMAR, Sinem İKİZOĞLU’nun babaları; Cenazesi Bugün Kalıcı konutlar mahallesi   camiinde kılınacak  öğle ve cenaze namazı sonrası  dodurga mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

HÜSNÜ AKKOLOĞLU

Karacasu beldesinden Aysel AKKOLOĞLU’nun eşi Sefa Selim ve Samet AKKOLOĞLU’nun babaları; Cenazesi Bugün Karacasu beldesi merkez   camiinde kılınacak  öğle ve cenaze namazı sonrası  Karacasu beldesi mezarlığına defnedilecektir.

SERVET YILMAZ

Pazarcı esnafların (merhum) Suat Çetin Yılmaz ve Sedat yılmaz’ın babaları Ramazan yılmaz’ın dedesi Durmuş dönmez İn kayınbabası; Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi yazılar köyü camiinde kılınacak  ikindi ve cenaze namazı sonrası  köy mezarlığına defnedilecektir.

HACER İL

Gerede İlçemiz Kabiller Mahallesinden; Ayakkabıcı merhum Hidayet İl’in gelini, merhum Ahmet İl’in eşi, Hidayet ve Hakan İl’in anneleri, Ziraat Bankası emekli Müdürü İsmail Özdemir’in ablası, İbrahim, Nebahat, Birsen ve Birol İl’in yengeleri Hacer İl vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kabiller Mahallesi Turan Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

ALİ KARAGÖZOĞLU

Gerede İlçemiz Kalaç Köyünden; Hasan Karagözoğlu’nun ağabeyi, Halit, Mustafa ve Ramazan Karagözoğlu’nun amcaları, Tabak esnaflarından Muhlis ve Ahmet Çimen’in dayıları Ali Karagözoğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kalaç Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE YILDIZ

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; Kenan Kurt, Şefika Gürbüz ve Sultan Yenel’in anneleri Hatice Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi saat 16.00’da Seviller Mahallesi Hafız Esat Gerede Caddesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (23.04.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir