Bolu ve Gerede’de vefat edenler (23.08.2023)

featured

23 Ağustos 2023 Çarşamba günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce ALLAH’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SEZAİ EYÜPBEYCİK

Güneyfelakettin Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Güneyfelakettin Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FATMA İLHAN

Düzce Çilimli İlçesi Çalılık Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce Çilimli Çalılık Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE YALÇIN

İlçemiz Karacadağdemirciler Köyünden; merhum Hacı Ali Yalçın’ın eşi, İsmail, Şeref ve Mehmet Yalçın’ın anneleri, İlçemiz esnaflarından Mustafa ve Şaban Özcan’ın ablaları, İlçemiz esnaflarından Murat Özcan’ın teyzesi Ayşe Yalçın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Karacadağdemirciler Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

FATMA İLHAN

İlçemiz Hacı Emin Efendi Camii İmam Hatibi Coşkun Kısaoğlu’nun anneannesi Fatma İlhan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Düzce Çilimli Çallık Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

SEVİM KARAOSMANOĞLU

İlçemiz Seviller Mahallesinden Karaosmanlardan; merhum İsmail Kemal Ergün’ün kızı, merhum Erdoğan Karaosmanoğlu’nun eşi, İlçemiz esnaflarından İsmail Karaosmanoğlu ve Safiye Özdoğan’ın anneleri, Mehmet Özdoğan’ın kayınvalidesi, Selma Kılıçlı’nın ablası, Sercan Özdoğan’ın anneannesi, Erdem Taha Karaosmanoğlu’nun babaannesi Sevim Karaosmanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 16.00’da Kabiller Mahallesi Yukarı Tekke Cami yanındaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (23.08.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir