Bolu ve Gerede’de vefat edenler (23.10.2023)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SAFİNAZ ÖZKAN

Seben İlçesi Kabak Köyü halkından, merhum Hasan Tahsin ÖZKAN’ın eşi, Ümmügül TEKİN, Rabia ÖZKAN, Sevim KUNUK, Hakime DİNÇEL’in anneleri, Hasan TEKİN, Mustafa ÖZKAN, Hakkı KUNUK, Metin DİNÇEL’in kayınvalideleri;

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camiide kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Bolu merkez Kabaklılar Mezarlığına defnedilecektir.

MUZAFFER ÖZER

Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinden, Fazilet ÖZER’in eşi, Bilal KARAMAN’ın dayısı, Hürrem ÖZER’in amcası;

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Düzce Gölyaka İlçesi Aksu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NİYAZİ ERÇETİN

Karacaağaç Mahallesi halkından, Fatma ERÇETİN’in eşi, Mücahit ve Cahit ERÇETİN’in babaları, Samet ve Burakhan ERÇETİN’in dedeleri;

Cenazesi bugün Karacaağaç Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Karacaağaç Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KELEŞ

Çorum İskilip İlçesi halkından, Azize KELEŞ’in eşi, Şule İMAMOĞLU, Osman KELEŞ’in babaları;

Cenazesi bugün, Sağlık Mahallesi Mahmut Ericek Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Dodurga Yeni mezarlığa defnedilecektir.

EMİNE ÖZARSLAN

İlçemiz Yeniyapar Köyünden, Merhum Hacı Hasan Özarslan’ın eşi, Ramazan, Yusuf ve Selami Özarslan’ın anneleri, Yücel, Habibullah, Mustafa ve Beytullah Özarslan’ın babaanneleri Hacı Emine Özarslan vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.30’da Seviller Mahallesi Boyacıpınarı Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yeniyapar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ARSLAN

İlçemiz Çayörengüney Köyünden; Emekli Öğretmen Yakup Arslan ve Prof. Dr. Oktay Arslan’ın babaları, Yusuf Başaran, Ziya Kabataş ve Hüseyin Aksu’nun kayınpederleri, Ünal ve Doç. Dr. Yenal Arslan, Uğur ve Ufuk Kabataş, Ahmet ve İmam Hamza Aksu ve Yasin Başaran’ın dedeleri, Orman İşletmesinden emekli Mehmet Arslan vefat etmiştir. Cenazesi 12.00’de Seviller Mahallesi Bocurgatoğlu Sokak Emeksiz Apartmanındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Çayörengüney Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HALİT ERTEN

İlçemiz Demirciler Mahallesinden; Merhum Şoför Hacı Hayrettin Erten’in oğlu, Şoför Hayri Erten’in ağabeyi, Uğur Erten, Murat Erten ve Zeynep Uslu’nun babaları, Emekli Belediye Personeli Çetin ve Metin Erten’in amcaları, Şoför Halit Erten vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

HACER AYDAR

İlçemiz Dursunfakı Köyünden; Yetimlerin merhum Durali Aydar’ın eşi Hacı Hacer Aydar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Dursunfakı Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (23.10.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir