Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (26.01.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

DEMET SARIOĞLU

Akpınar Mahallesi halkından, Nuran HELVACIOĞLU, merhum İsmail Hakkı SARIOĞLU’nun kızları, Dilek KESKİN, Arzu POLAT’ın kardeşleri; Cenazesi bugün Akman Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

ÜMİT BAŞPINAR

Sanayii esnaflarından, merhum Mehmet BAŞPINAR’ın eşi, Taner BAŞPINAR, Dilek TAŞOĞLU, Züleyha YARDEMİR’in anneleri, Sevil BAŞPINAR, Çetin YARDEMİR’in kayınvalideleri, Hazım, Mustafa ve merhum Kemal YERLİKAYA, Ayşe AYDIN’ın kardeşleri; Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

KEMAL TEKMEN

Kıbrısçık İlçesi Bölücekkaya Köyü halkından, Ayşe TEKMEN’in eşi, Suna, Semra, Sibel, Seçil ve Hilmi TEKMEN’in babaları, Vergi Dairesi’nden emekli; Cenazesi bugün Bölücekkaya Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Kıbrısçık Bölücekkaya Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Aktaş Camii önünden otobüs kaldırılacaktır.

MUSA KÖSE

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Osmaniye Kadirli merkez mezarlığına defnedilecektir.

SARİBE BERİK

Kıbrısçık İlçesi Alanhimmetler Köyü halkından, merhum Cemal BERİK’in eşi, Ayşe TOPAÇ, Hatice AKDEMİR, İbrahim BERİK’in anneleri; Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Kuba Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HASİBE GÜRDAĞ

Gerede İlçemiz Yakakaya Köyünden; merhum Avcı Sezai Hendekçi’nin kardeşi, merhum Hacı Eşref Gürdağ’ın eşi, Ahmet, Mustafa, Mehmet, Fatma, Güngör, Abdullah Gürdağ ve Mehmet Öztürk’ün anneleri Hacı Hasibe Gürdağ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Yakakaya Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Murat Kalaycı)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (26.01.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir