Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (28.02.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

TÜRKAN BATAR

Seben ilçesi Tepe köyü halkından, (Merhum) Nurdoğan BATAR’ın eşi, Demet İNCİ, Buket KANDEMİR, Nurdoğan BATAR’ın anneleri, Ömer ERİŞEN’in kardeşi, Semehat ERİŞEN’in kızı; Cenazesi bugün Seben Merkez camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ÖZKÖK

Yukarıçamlı köyü halkından  Sanayi esnaflarından Turgut  ve Dursun ÖZKÖK, Nuriye GÜLTEKİN, Nazile DURU, Şerif ALTINTAŞ’ın babaları, Mustafa ve Ahmet ÖZKÖK’ün dedeleri, (Merhume) Neslihan ÖZKÖK’ün Eşi; Cenazesi bugün Yukarıçamlı köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası  köy mezarlığına defnedilecektir.

ARİF MUTLU

Mudurnu ilçesi Sırçalı köyü halkından İsmet MUTLU’nun eşi, Saime, Kemal ve Nuray MUTLU’nun babaları Selim ve Sevinç MUTLU’nun dedeleri, Emekli Ormancı; Cenazesi bugün Sümer mahallesi Yeni camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

AHMET OCAK

Zonguldak alaplıda ikindi namazına mütakip defnedilecektir.

FİTNAT KARAARSLAN

Mudurnu Gürçam köyünde ikindi namazına mütakip defnedilecektir.

MELEK AKYOL (27.02.2024)

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; Merhum Mustafa Akyol’un eşi, Ziraat Bankasından Emekli Veznedar İbrahim Altundağ’ın ablası, Seyfi Akyol ve Merhum Sinan Akyol’un anneleri Melek Akyol vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

ZELİHA DEMİRASLAN

Gerede İlçemiz Ibrıcak Köyünden; merhum Mustafa Demiraslan’ın eşi, İdris ve Muhsin Demiraslan’ın anneleri, Rıdvan Battal’ın kayınvalidesi, Yamanlar Köyünden Kemalettin ve Remzi Çelik’in ablaları Zeliha Demiraslan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ibrıcak Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (28.02.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir