Bolu ve Gerede’de vefat edenler (28.07.2023)

featured

28 Temmuz 2023 Cuma günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bolu’da vefat edenler

AKİF YILMAZ

Doğancı Köyü halkından, merhume Zehra YILMAZ’ın eşi, Firdevs KIZILARSLAN, Hanife İŞCİ, Nazile CANLI, Nazmiye ATA’nın babaları, İbrahim İŞCİ, Bedrettin CANLI, Bayram KIZILARSLAN, İdris ATA’nın kayınbabaları;

Cenazesi bugün Doğancı Köyü Hacı Bayram Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Doğancı Köyü Koca Mezarlığa defnedilecektir.

SÜREYYA HİTİT

Merhume Avniye ve Merhum Cezmi HİTİT’in kızları, Merhum Yahya Selami HİTİT’in eşi, Merhum Mithat HİTİT ve Mine HİTİT’in anneleri;

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

NEVZAT ÇELİK

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Zonguldak Çaycuma Karamusa Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Gerede’de vefat edenler

İlçemiz Sofular Köyünden, Kitirler Mahallesi Eşrafından; Eski Camcı Esnaflarından Veysel Erdoğan’ın babası, Ormancı Hakkı Kayacı ve İsmail Töngemen’in kayınpederleri, Hakan Kayacı’nın dedesi Hacı Vasıf Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi Saat:12.00’da Kitirler Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü arkasındaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

-Vefat haberi geldiği zaman haberimiz güncellenmektedir.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (28.07.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir