Bolu ve Gerede’de vefat edenler (28.09.2023)

featured

İSMAİL ÖZKAN

Yukarı Hamzabey Köyü halkından, Emine ÖZKAN ve Zabıta memuru İbrahim ÖZKAN’ın ağabeyleri, Hatice ÖZKAN’ın eşi, Hasan Can ÖZKAN, Tuğba ÇEVİK’in babaları, Sosyal Güvenlik Kurumu personeli;

Cenazesi bugün Hamzabey Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Hamzabey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA KANSIZ

Mudurnu İlçesi Munduşlar Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Munduşlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MURAT SINMAZ

İlçemiz Kitirler Mahallesinden; merhum otobüscü Yücel Sınmaz ve Şefika Sınmaz’ın oğulları, şoför Yüksel Sınmaz, şoför Kemal Dinçer ve Abdullah Sonışık’ın yeğenleri, Şener ve Zühtü Sınmaz’ın kuzenleri Murat Sınmaz elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

CELAL DUMANOĞLU

İlçemiz Sungurlar Köyünden; Belediyeden emekli Hüdai Dumanoğlu ve Ziraat Bankası personeli Kamile Gökgöz’ün babaları, Sedat Gökgöz’ün kayınpederi, Derya ve Levent Fırat’ın dayıları, Emre Bulut’un dedesi, Celal Dumanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kitirler Mahallesi Sabancı Caddesi Ezgi Apartmanındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

YAKUP ERGÜN

İlçemiz Kürkçüler Köyünden; Faik Ergün’ün ağabeyi, Recep ve Niyazi Ergün’ün babaları, Ahmet Sönmez, Halit Kutlugün ve Faik Ergün’ün kayınpederleri Yakup Ergün vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kürkçüler Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (28.09.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir