Bolu’da Vefat Edenler (06.05.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HASAN HÜSEYİN TINMAZ

Gerede İlçemiz Samat Köyünden; merhum Ali Bayram Tınmaz ve Nuh Tınmaz’ın kardeşleri, İsmail Tınmaz’ın yeğeni, Sedaş personeli Hasan, Erkan ve Kadir Tınmaz’ın babaları, Ömer Turçin’in kayınbiraderi, Hastane personeli Kemal Candan’ın dünürşüsü, Selim Acarol’un bacanağı Hasan Hüseyin Tınmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Samat Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL CANATAN

Akpınar Mahallesi halkından, Müzeyyen CANATAN’ın eşi, Murat ve Ali CANATAN, Aysel ERDOĞAN, Nihal GÜLEN’in babaları, Ülviye ve İlknur CANATAN, Ercan ERDOĞAN, Sezai GÜLEN’in kayınbabaları, Yukarı Çarşı esnaflarından; Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

İRFAN TELKEŞ

Mudurnu İlçesi Samat Köyü halkından, eski Abant Turban Otel’nden emekli; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Samat Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ALİ KAPUCUOĞLU

Cenazesi bugün Fatih Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Sağlık Mahallesi Dodurga Mezarlığına defnedilecektir.

MAHMUT DİNÇER

Kuzörenemirler Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Kuzörenemirler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YURDAGÜL ŞİMŞEK

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Düzce Gölyaka merkez mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (06.05.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir