Bolu’da Vefat Edenler (10.05.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HÜSEYİN KÜÇÜK

Gerede İlçemiz Yenimahalle sakinlerinden; Tabakhane çalışanlarından Ali Küçük ve Ayhan Küçük’ün babaları, merhum Berber Kadir Avcı ve Hasan Avcı’nın enişteleri, Emekli Şoförlerden Hacı Hüseyin Küçük vefat etmiştir. Cenazesi Saat;12.00’da Yenimahalle Nalbant Caddesindeki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Camide kılınacak cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

ADALET ERGÜVEN

Gerede İlçemiz Şehir Toklar’dan; Merhum Katip İlyas Ergüven’in eşi, Kemal, Fuat ve Murat Ergüven’in anneleri, Müveddet Ergüven’in kayınvalidesi, İsmail ve İbrahim Akkaya’nın teyzeleri Adalet Ergüven vefat etmiştir. Cenazesi Saat;11.30’da Seviller Mahallesi Bekçi Mustafa Sokaktaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

ELİFE (AKKADIN) AKDOĞAN

Kalıcı Konutlar Mahallesi halkından, Ali Metin, Ali, Veysel, Çetin AKDOĞAN, Gülnaz, Elmas, Sakine’nin anneleri; Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

SELMA KESKİN

Karaçayır Mahallesi halkından, Hüseyin ve Zeynep KESKİN’in kızları, Seçil, Mihraci ve Murat KESKİN’in ablaları, Sude GÜVERCİN’in annesi; Cenazesi bugün Siteler Camii’nde  kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

MUHABBET KOÇ

Merhum Çetin KOÇ’un eşi, merhum Bora KOÇ, Yunus KOÇ’un anneleri, merhumlar Mehmet Hulisi, Abuhayat, Ahmet Nail UĞURLU’nun kardeşleri, emekli öğretmen; Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (10.05.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir