Bolu’da vefat edenler (18 Ağustos 2023)

featured

18 Ağustos 2023 tarihlerinde Bolu’da vefat eden hemşehrilerimiz:

ZÜLEYHA ESİN

Bolu Pelitçik Köyü halkından, Sümer Mahallesi’nde ikamet eden, İsmail Esin’in eşi, Hakan ve Kaan Esin’in annesi, Elif Esi’in kayınvalidesi Züleyha Esin vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Sümer Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Pelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ÇİDEM

Bolu Tekke Yenipelitçik Köyü Fırınlık Mahallesi halkından, Dursun, Ekrem ve İbrahim Çidem ile Dilek Ökmen’in babası, İfakat Çidem’in eşi Mehmet Çidem vefat etmiştir.

Cenazesi bugün cuma namazını müteakip Yenipelitçik köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

RAFİYE ÖZTÜRK

Bolu Kültür Mahallesi halkından, merhum Necati Öztürk’ün eşi, Sevim Kocaman, Selma Tutulmaz ve Sabahat Arslan’ın annesi, Bekir Kocaman, Mutlu Tutulmaz ve Ömer Arslan’ın kayınvalidesi, Nazife Saltan’ın ablası Rafiye Öztürk vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kültür Mahallesi Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Hamzabey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RABİA KARAARSLAN

Sabahat Aydın, Nezakat Yaldız, Asiye Karaarslan’ın anneleri, Abdulkadir Karaarslan’ın kayınvalidesi, Serkan ve Türkan Aydın, Işıl Yaldız, Duygu, İmre Çağıran, Ceren Arslan’ın anneannesi Rabia Karaaslan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün cuma namazını müteakip Öksüz Tekke Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

Vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da vefat edenler (18 Ağustos 2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir