Bolu’da Vefat Edenler (23.05.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

FATMA TURAN

Gerede İlçemiz Koçumlar Köyünden; Halk Bankasından emekli Abidin Turan’ın eşi, Gerdersan Müdürü Ersin Turan ve Asuman Turan’ın anneleri, Ali Turan’ın kayınvalidesi, Gerkonsandan emekli Tahir Turan ve Mehmet Turan’ın yengeleri, İlçemiz esnaflarından Yusuf Çimen ve Sezai Çimen’in kardeşleri Fatma Turan vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kitirler Mahallesi Horozoğlu Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Koçumlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NADİRE ABAYDIN

Susuzkınık Köyü halkından, emekli öğretmen Şerafettin ABAYDIN’ın eşi, Sabri ve Sevgi ABAYDIN’ın anneleri; Cenazesi bugün Susuzkınık Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Susuzkınık Köyü mezarlığına defnedilecektir.

KEMALETTİN ÇAKMAKÇI

Çampınar Köyü halkından, Kemal ve Kamil ÇAKMAKÇI’nın babaları, Kaplıca Birlik esnaflarından; Cenazesi bugün Çampınar Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çampınar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE ÖZYÜREK

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Düzce Aydınpınar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

DİLBER ÇALIŞIR

Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Elemen Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mengen Gökçesu Elemen Köyü mezarlığına defnedilecektir.

TANER BALTACI

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce Yığılca Karakaş Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (23.05.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir