Ünlü İsim, Bolu’nun İlçesinde Kuru Fasulye Pişirmenin İnceliklerini Anlattı

Kuru Fasülye Baklagil Kuru Gıda Fiyatlar

Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, şef Metin Dinçer’den kuru fasulye ve kavurma pişirmenin inceliklerini öğrendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programda, İstanbul’da faaliyet gösteren bir restoranın sahibi olan şef Metin Dinçer ile öğrenciler bir araya geldi.

Yeniçağa'da aşçı adaylarına kuru fasulye pişirmenin incelikleri anlatıldı

Programda hayat hikayesi ve başarısına değinen Dinçer, daha sonra mutfak atölyesinde, kuru fasulye ve kavurma hazırladı.

Fırında kuru fasulye ve kavurma pişiren, tarifinin inceliklerini anlatan Dinçer, yemekleri öğrenci ve öğretmenlere ikram etti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü İsim, Bolu’nun İlçesinde Kuru Fasulye Pişirmenin İnceliklerini Anlattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir