featured
BOLU GEREDE'DE LIG HAZIRLIKLARINI SURDUREN ANTALYASPOR'DA FUTBOLCULAR LAKTAT TESTINDEN GECTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Gerede’de laktat testi yaptılar

Gerede Greenpark Otel’de lig hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor’da futbolcular laktat testinden geçti.

Gerede’de lig hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor’da futbolcular laktat testinden geçti. Kulüp doktorları Burhanettin Çalım ve Cem Çetin ile fizyoterapist ve masörlerden oluşan sağlık destek ekibi tarafından yapılan laktat testine sporcular 5’erli gruplar halinde girdi. Ülkesinin milli takımı kadrosunda olan Ondrej Celustka ile düğünü nedeniyle izinli olan Musa Nizam da Gerede’ye gelerek takım kampına katıldı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Celustka ve Musa’ya sabah erken saatlerde göl çevresinde koşu yaptırdı. Göl çevresindeki koşuya Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yardımcıları da katıldı. Boyun fıtığı ameliyatı olduğu için koşu yapamayan takım menajeri Kerem Atılmaz ise göl kenarındaki ördeklerle eğlenerek sabah sporu yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sabah sporunu tamamladıktan sonra göl çevresindeki koşu ve yürüyüş parkurunda atılmış pet şişe ve bardakları toplayıp çevre temizliği yaptı.

BOLUSPOR İLE HAZIRLIK KARŞILAŞMASI YAPACAK

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bolu’nun Gerede ilçesindeki bir otelde kampta bulunan kırmızı beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde günde 3 idmana çıkıyor.

Sabah saat 08.00’de gerçekleşen antrenmanda her gün yaklaşık yarım saat dağ koşusu yapan futbolcular, saat 11.00’deki idmanda ise pas, top kapma, kondisyon ve kuvvet çalışması gerçekleştiriyor. Akdeniz ekibi, saat 18.00’deki antrenmanda ise daha çok teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile minyatür kale ve yarı sahada çift kale maç yapıyor.

TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile 15 Temmuz’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda hazırlık karşılaşması yapacak Antalyaspor, daha sonra 3 gün ara vererek, ilk dönem hazırlık kampını sonlandıracak.

Kırmızı beyazlı ekip, ikinci kamp dönemine 19 Temmuz’da Avusturya’da başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir