Yokuş aşağı kayan bir kepçe, park halindeki araçları ezerek bir binanın duvarına çarptı. Facianın eşiğinden dönülen olayda can kaybı yaşanmadı, soruşturma başlatıldı.
Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Mustafa Paşa Mahallesi 762. Sokak’ta meydana gelen olayda, sokakta çalışma yapan bir kepçe operatörünün kontrolünden çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebeple hareket eden iş makinesi, hızla yokuş aşağı kaymaya başladı.
Park Halindeki Araçları Ezerek İlerledi
Kontrolden çıkan kepçe, önüne çıkan park halindeki araçları ezdi. Sokakta büyük paniğe neden olan olayda, araç sahipleri yaşananlara inanmakta zorlandı.
Kepçe Bina Duvarına Çarparak Durabildi
İş makinesi, sokakta bulunan bir binanın istinat duvarına ve yol kenarındaki ağaçlara çarparak güçlükle durabildi. Olay anında sokakta yayaların bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Facia Kıl Payı Atlatıldı
Olayda can kaybı yaşanmazken, ezilen araçlarda ve çevrede ciddi maddi hasar oluştu. Mahalle sakinleri, yaşananların şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.
(İHA)