Telefonunu havalandırma boşluğuna düşüren bir şahıs, telefonu almak isterken metrelerce yükseklikten düştü. Havalandırma boşluğunda mahsur kalan Y.O.G., itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Alemdar Caddesi’nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Y.O.G., lavaboya girdiğinde telefonunu havalandırma boşluğuna koyarken aşağıya düşürdü. Telefonunu almak için havalandırma boşluğuna eğilen Y.O.G., kafa üstü olarak 3. kata düştü ve sıkıştı. Mahsur kalması üzerine, apartman sakinleri durumu yetkililere bildirdi.
Kısa sürede olay yerine Kocaeli Büyükşehir İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, havalandırma boşluğundaki vatandaşı kurtarmak için yoğun bir çalışma yürüttü. Zamanla yarışan ekipler, başarılı bir operasyon sonucunda apartman duvarını kırarak Y.O.G.’ye ulaştı.
Sağlık ekiplerine teslim edilen Y.O.G., ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde, Y.O.G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)