Kocaeli’de gerçekleştirilen narkotik operasyonunda yaklaşık 9,1 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi ve 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gebze ilçesinde bir adreste düzenledikleri operasyonda 5 şüpheliyi yakaladı. Yapılan aramalarda, farklı yerlerde ve kasalarda gizlenmiş olarak 8 kilo 983 gram esrar, 90 gram kokain, 4 gram sentetik kannabinoid, 6 adet sentetik ecza, 7 hassas terazi, 123 bin 765 TL, 11 bin 325 Euro ve 100 dolar ele geçirildi.
Yakalanan şüphelilerden 2’si, Türk Ceza Kanunu’nun 191. maddesi kapsamında işlem yapılarak serbest bırakıldı.
Uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen O.H.A., T.B. ve S.A. isimli 3 kişi ise adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(Haber Merkezi)