Taşınma süreci start aldı

featured

Salon açılışında Kaymakamlık ve Adliye binasının taşınması değerlendirildi

Gerede Kaymakamlık binası ve Gerede Adliye binasının taşınma süreci için start verildi. Yapılan istişare toplantısında bir ilkte gerçekleştirilerek Gerede Belediye Başkanlığı binası içerisinde yeni oluşturulan çok amaçlı salonun açılışı da yapıldı. Gerede Belediyesi tarafından yer tespit seçeneklerinin sunulduğu toplantı yeniden değerlendirilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.

Gerede Belediyesi’nin vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek ve yoğun bir şekilde faydalanılan su, emlak, AK Masa gibi hizmetleri bünyesinde barındıran yeni hizmet binasında yeni bir alan daha hizmete açıldı.

Teknolojinin her imkanı kullanılarak donatılan çok amaçlı salonun açılışı Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından belediye meclis üyeleri, STK başkanları ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış sonrası konuşan Başkan Allar: “Bizler bu koltuklarda milletimize hizmet için varız. Elimizden geldiğince ilçemizin daha çok gelişmesi ve vatandaşlarımızın kaliteli hizmetler alması için hep birlikte çalışacağız” dedi. Oda başkanları ve yönetim kurulları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ile 2016 yılı çalışmalarını değerlendiren Başkan Allar ayrıca 2017 yılında yapacakları proje çalışmaları hakkında katılımcılar ile istişarelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taşınma süreci start aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir