1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Üniversite-Sanayi İşbirliği

Gerede’de Üniversite-Sanayi İşbirliği

tso
0
Paylaş

Gerede’de kamu, üniversite ve iş dünyası arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik temaslar kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feridun Kaya ile KOSGEB Bolu İl Müdürü Arif Ercan, Gerede TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ile bir araya geldi.

Ortak Projeler ve Destek Programları Masaya Yatırıldı

Gerçekleştirilen görüşmede; üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi, KOSGEB destek programları, girişimcilik faaliyetlerinin artırılması, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak ortak projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda, özellikle iş dünyasının ihtiyaçları ile akademik bilgi birikiminin buluşturulmasının önemi üzerinde duruldu.

Kamu-üniversite-iş dünyası arasındaki güçlü iş birliğinin bölgesel kalkınma açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Üniversite-Sanayi İşbirliği
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip