1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Ankara Keçiören’de Psikolojik Baskıya Karşı Hamle

Ankara Keçiören’de Psikolojik Baskıya Karşı Hamle

ankara keciorende psikolojik baskiya karsi hamle VHX4jKQw.jpg

Ankara Keçiören Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle belediye personeline “Çalışma Hayatında Mobbing” konulu eğitim verildi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Keçiören Belediyesi iş birliğiyle, belediye personeline yönelik ‘Çalışma Hayatında Mobbing’ konulu bir eğitim programı düzenlendi. Eğitim, Keçiören Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sağlıklı bir çalışma ortamının önemi de vurgulandı

Eğitimde, mobbingin tanımı, nedenleri, psikolojik ve hukuki boyutları ile kurum içindeki etkileri ele alındı. Katılımcılara, mobbinge maruz kalındığında izlenmesi gereken yasal yollar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, kurum içi iletişimin güçlendirilmesi ve sağlıklı bir çalışma ortamının önemi de vurgulandı.

Programı, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nden Doç. Dr. H. Ebru Erdost Çolak verdi. Eğitim sırasında katılımcıların sorularını yanıtlayan Çolak, çeşitli vaka örnekleri ile konuyu derinlemesine değerlendirdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Keçiören’de Psikolojik Baskıya Karşı Hamle
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip