İstanbul’da Fuara Gerede Damga Vurdu

istanbul fuar 1

Ayakkabı yan sanayi sektörünün büyük buluşması AYSAF’a, Gerede’den den birçok deri firması katılım sağladı. AYSAF Fuarına Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, deri sektöründe Gerede’nin yeri konulu sunumu ile katkı sağladı.

Üretici ile alıcı arasında önemli bir köprü görevi görevi gören AYSAF Fuarında, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, “Deri Sektöründe Gerede’nin Yeri” konulu sunum gerçekleştirdi.

istanbul fuar 3

Sunumun akabinde üyelerle bir araya gelerek, fuar alanında katılımcıları ziyaret ederek sektör hakkında istişarelerde bulunan Başkan Kaşka; “İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan AYSAF Fuarının “Dünyanın dört bir yanından gelen, alanında lider firmaları bir araya getiren, yeni iş anlaşmalarının sağlanmasında öncü olan, katılımcı firmalara yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşma fırsatı sunduğunu, sektörün ayakkabı taban sistemleri, deri, suni deri, tekstil, eşya, metal ve plastik ürünleri, kimyasallar, yapıştırıcılar, makine, ekipman ve üretim teknolojileri ihtiyaçlarına karşılık bulabilmesi adına ideal bir platform” diyerek fuara katılım sağlayan başta üyeleri olmak üzere, AİBÜ Gerede MYO öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

istanbul fuar 2

Fuara ayrıca Gerede MYO öğretmenleri ve öğrencileri de katılım sağladı.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Fuara Gerede Damga Vurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir