Türkiye’nin En Önemli Merkezi, Bolu’nun Bacasız Fabrikası Yeni Yıla Girerken Rekorlar Kırıyor

kartalkaya 1

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Bolu’daki Kartalkaya kayak merkezi yılbaşı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

kartalkaya 2

Köroğlu Dağları’nın zirvesinde yer alan ve Bolu kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta yer alan Kartalkaya Kayak Merkezi’nde iki gündür aralıklarla etkili olan yağış ve yapay karlamayla kar kalınlığı bir metreye yaklaştı.

Yeni sezonun 15 Aralık’ta açıldığı kayak merkezi, uzunluğu 75 kilometreyi bulunan 25 pistte kayak ve snowboard imkanı sunuyor. Yeni yıl için hazırlıklarını tamamlayan bölgedeki 2 bin yatak kapasiteli 5 otelde, rezervasyonlar yüzde 80’e ulaştı. Otellerde doluluk oranının yılbaşına kadar tam kapasiteye ulaşması bekleniyor.

Kayak merkezinde bulunan iki otelin genel müdürü Yusuf Avcı, sezonun bir hafta önce açıldığını belirterek, tüm pistlerin açık olduğunu, Kartalkaya’da güzel bir ortam oluştuğunu söyledi.
Yılbaşı için özel programlar hazırladıklarını dile getiren Avcı, kayak merkezinin, lokasyonu, kar kalitesi ve sunduğu aktiviteler dolayasıyla tatilciler tarafından tercih edildiğini kaydetti.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin En Önemli Merkezi, Bolu’nun Bacasız Fabrikası Yeni Yıla Girerken Rekorlar Kırıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir