Düzce’de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 800 gram bonzai üretiminde kullanılabilecek uyuşturucu hammaddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Yapılan araştırmalar sonucunda, 1 parça halinde 8 gram ADB butinica ve bu madde ile 800 gram bonzai üretme potansiyeli bulunan uyuşturucu hammadde ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla A.K. (31) ve E.Ö. (30) hakkında işlem yapıldı. İki şahıs, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandı. Ayrıca, uyuşturucu bulundurma ve kullanma suçundan R.A.Ö. (31) hakkında da işlem gerçekleştirildi.
(Haber Merkezi)