Kocaeli’de gerçekleştirilen başarılı bir uyuşturucu operasyonunda, 17 bin 757 adet captagon hap ele geçirildi.
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, 17 bin 757 adet captagon hap bulundu. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretini önlemek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında bir adrese baskın düzenledi.
Operasyonda, toplam ağırlığı 3 kilo gelen 16 parça halinde captagon hap ele geçirildi. Yapılan incelemeler sonrasında, yakalanan şahıs adli mercilere sevk edildi.
Konu ile ilgili olarak Gebze Adliyesi’ne gönderilen 1 kişi tutuklandı. Bu tür operasyonların, uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlılığı gösterdiği ifade ediliyor.
(Haber Merkezi)