1. Haberler
  2. Genel
  3. Tanınan Muhtar Kalp Krizi Geçirdi

Tanınan Muhtar Kalp Krizi Geçirdi

Tanınan Muhtar Kalp Krizi Geçirdi
0
Paylaş

Sosyal medyada silahla havaya ateş açarken yaptığı paylaşımla tepki çeken muhtar, bir gün sonra kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak’ın Birlik Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda belediye personeli olan Metin Çapar, resmi araçla gittiği bir bölgede havaya ateş açarken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Bu paylaşımın ardından kamuoyundan tepki gören Çapar, kısa süre sonra rahatsızlandı.

Gündeme Geldikten Bir Gün Sonra Hastaneye Kaldırıldı

Silahlı görüntüsünün sosyal medyada yayılmasının üzerinden henüz 24 saat geçmeden, muhtar Metin Çapar kalp krizi geçirdi. Olay sonrası hemen sağlık ekiplerine haber verildi ve Çapar, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zonguldak Belediyesi’nde görev yapan ve mahalle muhtarlığını sürdüren Metin Çapar’ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Tanınan Muhtar Kalp Krizi Geçirdi
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip