Bugün ilçemiz Gerede’de sağlıklı yaşam kültürünün yerleşmesi, obezitenin azaltılması, fiziksel aktivitenin ve farkındalık düzeyinin oluşturulması amacıyla 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Gerede İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü ortak çalışması ile yürüyüş düzenlenmişti. Gerede’nin ardından Mudurnu da sağlıklı yaşam konulu yürüyüş gerçekleştirdi.

Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi tarafından organize edilen ‘Hastanede Sağlıklı Yürüyüş’ etkinliği kurum personelleri ve vatandaşların katılımıyla düzenlendi.
Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’nin hazırladığı ‘Hastanede Sağlıklı Yürüyüş’ etkinliği gerçekleştirildi. Yürüyüşe hastane personeli, belediye personeli, emniyet görevlileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Yürüyüş, Musalla Mahallesi’nde bulunan sağlık ocağında son buldu. Yürüyüşe katılan İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilören, yürüyüşün sağlıklı yaşam için gerekli olduğunu vurguladı. Yürüyüş sonunda katılanlara elma dağıtıldı.
(Haber Merkezi)


















