Kızarmış kaz fiyatları belli oldu: Panayırın ilk günü böyle fiyatlandı

Gerede Panayiri Kizarmis Kaz Fiyatlari

Gerede Panayırı’nın başlamasıyla tezgahlarda yerini alan ve panayırın sembol lezzetlerinden biri olarak kabul edilen meşhur kızarmış kazın fiyatları belli oldu.

Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı’nın 2023 yılı ilk etabı bugün başladı. Gerede Panayırı’yla özdeşleşmiş meşhur lezzetlerinden kızarmış kaz bu yıl da lezzetinin yanı sıra fiyatıyla da dikkat çekmeyi başardı.

Gerede Panayiri Kizarmis Kaz Fotografi
Kızarmış Kaz

Kızarmış kaz Gerede Panayırı’nın ilk gününde böyle fiyatlandı

Gerede Medyatakip, Gerede Panayırı’nda kaz satışı yapan vatandaşlarla görüştü. Kızarmış kaz satışı yapan vatandaşlardan edinilen bilgiye göre panayırın ilk gününde kızarmış kaz fiyatları 850 TL ile 1000 TL arasında değişiklik gösterdi.

Fiyatı yüksek bulan onu tercih ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gerede Panayırı’na gelen çok sayıda ziyaretçi, kızarmış kazın enfes tadından vazgeçemiyor. Kaz fiyatlarını yüksek bulan kimi vatandaşlar ise daha ekonomik olması açısından kızarmış ördeği tercih edebiliyor.

Gerede Panayiri Kizarmis Ordek Fotografi
Kızarmış Ördek

Kızarmış kaz fiyatlarının bu yılki seyri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için Gerede Panayırı’nda birçok seçenek bulunuyor.

Tarihi Gerede Panayırı’nın bugün başlayan ilk etabı (ilk mayha) 17 Eylül 2023 pazar günü sona erecek. Panayırın ikinci etabı (son mayha) ise 29 – 30 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

(Haber Merkezi)

3
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
10
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü
Kızarmış kaz fiyatları belli oldu: Panayırın ilk günü böyle fiyatlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir