Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (05.03.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

VASFİYE KABADAYI

Merhum Selahattin KABADAYI’nın eşi, Sedat, Vedat, Selma KABADAYI’nın anneleri; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Tekke Yenipelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Uğur Mumcu Parkı yanından otobüs kaldırılacaktır.

HAYRİYE GÜN

Çepni Köyü halkından, merhum Hasan GÜN’ün eşi, Hüseyin, Mustafa ve merhum Ali GÜN’ün anneleri; Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çepni Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ENGİN ESKİCİOĞLU

Seben İlçesi halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Seben merkez mezarlığına defnedilecektir.

EMİN AK

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Sakarya Kocaali merkez mezarlığına defnedilecektir.

HALİL CANBOLAT

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

FEHMİ ERDOĞDU

Mengen İlçesi Kuzgöl Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mengen Kuzgöl Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HİKMET ALBAYRAK

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce Kurbantepe Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NAZMİYE BEDEN

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Amasya Gümüşhacı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

KAMİLE EKER

Gerede İlçemiz Eymür Köyünden; merhum Nazif Eker’in eşi, Muttalip ve İsmail Eker’in anneleri, İbrahim Doğancı ve Durmuş Altundaş’ın kayınvalideleri, Kamile Eker vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eymür Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

SEFER BAYKARA

Gerede İlçemiz Yazıköy Köyünden; Zafer Baykara’nın babası, merhum Şakir Serim’in eniştesi, sanayi esnaflarından motorcu Celil Özcan’ın dayısı Sefer Baykara vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yazıköy’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

NİZAMETTİN BULUT

Gerede İlçemiz Yazıköyden; Büşra Bulut ve İsmail Bulut’un babaları, Muhammed Özdemir’in kayınpederi, Ramazan Bulut’un kardeşi, Erdoğan Tuçer’in bacanağı, Ramazan Çiftçioğlu’nun kayınbiraderi, Mehmet Çiftçioğlu ve Ersin Tuçer’in enişteleri Nizamettin Bulut vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.30’da Seviller Mahallesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yazıköy’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (05.03.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir