Bolu ve Gerede’de vefat edenler (14.10.2023)

featured

ULVİYE ERDOĞAN

Aşağıkuzuören köyü halkından (merhum) Kanber ERDOĞAN’nın eşi Süleyman ERDOĞAN ,Emine ACAR ve Melek GÜNDÜZ’ün anneleri ;

Cenazesi buğün Aşağıkuzuören köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

AHMET ERMİŞ

Seben ilçesi kızık köyü halkından Seher ERMİŞ’in eşi Hüseyin Ersin Erdem ERMİŞ’in babaları Gülten ve Serap ERMİŞ’in kayınbabası ;

Cenazesi buğün siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

NEZAAT YILMAZ

Diş hekimi Zeki Suat YILMAZ’ın eşi

Cenazesi buğün siteler camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası paşaköy mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL KILIÇASLAN

İlçemiz Akçabey Köyünden; Ali Osman ve Ömer Kılıçaslan’ın kardeşleri, Hasan Kılıçaslan’ın babası, Kemal Doğan’ın kayınpederi, Recep ve Hasan Yıldız’ın dayıları, eski tabak esnaflarından İsmail Kılıçaslan vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Yeni Mahalle Süleymaniye Camii yanındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

NAZİK PEKER

İlçemiz Sofular Köyünden; merhum Zeki Peker’in eşi, Cemali Peker’in annesi, Mehmet Kayış ve Abdullah Türker’in kayınvalideleri, Nazik Peker vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Sofular Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

OSMAN ÇİLOĞLU

İlçemiz Nuhören Köyünden; merhum Sait Çiloğlu’nun oğlu, İsmail, Sait ve İbrahim Çiloğlu’nun babaları, Osman Çiloğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Nuhören Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (14.10.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir