Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (16.04.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

SERVET ÖZEN

Oğulduruk Köyü halkından, Nezaket ERTUNÇ, Reyhan ÖZKAN, İbrahim ÖZEN’in babaları, merhume Makbule ÖZEN’in eşi; Cenazesi bugün Oğulduruk Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Oğulduruk Köyü mezarlığına defnedilecektir.

PAKİZE AKMAN

Çaygökpınar Köyü halkından, merhum Mehmet AKMAN’ın eşi, merhum Şeref KİLİTÇİ, Müşerref KESER, Mehmet, Hayrettin, Muharrem AKMAN, Emine SAK, Ayşe TAYHAN’ın anneleri; Cenazesi bugün Çaygökpınar Köyü merkez Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çaygökpınar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

BELGİN EMSAL

Köroğlu Mahallesi halkından, merhum Aylin EMSAL ve Gönül EMSAL’in kızları, Bülent ve Berrin EMSAL’in kardeşleri; Cenazesi bugün Balcı Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

NURİ ASLAN

Seben İlçesi Dereboy Köyü Güney Mahallesi halkından, Merhume Safiye ASLAN’ın eşi, Rıdvan ASLAN, Gülbahar AYDINOĞLU, Fatma TÜRK’ün babaları; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Seben Dereboy Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 14:00 da Siteler Camii önünden araç kaldırılacaktır.

LÜTFİYE MERCAN

Çukurören Köyü halkından, merhum Hüseyin MERCAN’ın eşi, merhum Durmuş MERCAN, Mustafa ve Nazile MERCAN’ın anneleri; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Çukurören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NAZİF EFE

Mudurnu İlçesi Alpağut Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Alpağut Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ZELİHA ÇINAR

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Bartın Yağcı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ALAHATTİN HANE

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Sakarya Hendek merkez mezarlığına defnedilecektir.

ŞAHİNE AKSU

Gerede İlçemiz Çayörengüney Köyünden; Merhum Ahmet Aksu’nun eşi, Ali ve Hüseyin Aksu’nun anneleri, manav Hüseyin Kalem ve Üçyıldız Lokantasından Mehmet Aksu’nun kayınvalideleri Şahine Aksu vefat etmiştir. Cenazesi Saat:12.00’da Yenimahalle Ahmet Düş Caddesi Bim üstündeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Çayörengüney Köyü mezarlığına defnedilecektir.

KEZBAN ÖZDEMİR

Gerede İlçemiz Karapazar Köyünden; Durbey, Nadir ve Fazlı Özdemir’in yengeleri, Merhum İsmail Özdemir’in eşi Kezban Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ankara Pursaklar Altınova mezarlığında kılınacak cenaze namazından sonra Altınova mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (16.04.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir