Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (19.01.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

PAKİZE AYGÜR

Karaçayır Mahallesi halkından, merhum İsmail AYGÜR’ün eşi, Hüseyin CAN’ın ablası, Mustafa CAN’ın annesi; Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Çepni Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Özlem Sitesi F Blok önünden araç kaldırılacaktır.

ASİYE ÇİFTÇİOĞLU

Sultanbey Köyü halkından, merhum Tahsin ÇİFTÇİOĞLU’nun eşi, Hüsamettin, Adil, Veysel, Nahide ÇİFTÇİOĞLU’nun anneleri; Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Sultanbey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SAFİYE ULAŞ

Güneyfelakettin Köyü halkından, merhum Kazım ULAŞ’ın eşi, merhume Hamiyet, merhumlar Hasan, Kadir, Mehmet ULAŞ, Hüseyin, Mustafa, Bedir, İbrahim, Yüksel ve Muhsin ULAŞ’ın anneleri; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Güneyfelakettin Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 14:30 da Sümer Camii önünden araç kaldırılacaktır.

MERYEM SERİM

Gerede İlçemiz Balcılar Köyünden; merhum Hacı İhsan Serim’in eşi, Yunus Serim, Ferruh Şen ve Şenol Birbilen’in kayınvalideleri, Hacı Meryem Serim vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Balcılar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

NURCAN ÖZDAMAR

Gerede İlçemiz Orta Mahalleden; merhume Meliha Özdamar’ın eşi, merhum Bircan Özdamar ve Birgül Özdamar’ın babaları, otobüscü Hacı Nurcan Özdamar vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Orta Mahalle Ciğeroğlu Sokaktaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

FEHMİ DİNÇ

Gerede İlçemiz Hacılar Köyünden; merhum Hüseyin Dinç’in oğlu, İlyas Dinç’in ağabeyi, Öğretmen Emine Akgün, Fatma Dinç, Mali müşavir Selma Aşık, Güvenlik Döndü Dinç ve Hastane personeli Hüseyin Dinç’in babaları, öğretmen Selahattin Akgün ve Gökhan Aşık’ın kayınpederleri, manav Fehmi Dinç vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesindeki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Hacılar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (19.01.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir