Bolu ve Gerede’de vefat edenler (20.07.2023)

featured

20 Temmuz 2023 Perşembe günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bolu’da vefat edenler

SADETTİN DİKMEN

Kıbrıscık ilçesi Bölücekkaya köyü halkından, Satı DİKMEN’in eşi, Filiz , Yeliz, Zeliha, Hasan ve Ozan’ın babaları, Mustafa DİKMEN’ in kardeşi;

Cenazesi bugün Kültür mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM TURHAN

Ynigeçitveren köyü halkından, İsmail, Ahmet TURHAN ve Safiye BAŞKALYONCU’nun kardeşi, Sabile TURHAN’ ın eşi, Hasan ve Hüseyin TURHAN’ ın babası;

Cenazesi bugün Aktaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Vakıfgeçitveren köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KANI

Seben ilçesi Tepe köyü halkından, Naide KANI’nın eşi, Semiha ÜNAL, Sevcan ER, Faruk ÜNAL ve Ercan ER’ in kayınpederi;

Cenazesi bugün Kültür mahallesi Fatih caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sarıcalar mezarlığına defnedilecektir.

NAZIM İNCE

Demirciler köyü halkından , Müzeyyen İNCE’ nin eşi,Nevzat ve Necdet  İNCE’nin babaları;

Cenazesi bugün Demirciler köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Gerede’de vefat edenler

İlçemiz Seviller Mahallesinden; merhum Seyit Ali Aygün’ün oğlu, Seyit Mehmet Aygün’ün yeğeni, Murat ve Seyit Ali Aygün’ün babaları, Hidayet Aygün vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Seviller Mahallesi Abdurrahman Şahin Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

İlçemiz Ibrıcak Köyünden; Kazım Sezer’in damadı, Hatice Ardıç, Emine Düzkaya, Eda Düzkaya ve Rabia Düzkaya’nın babaları, Emre Ardıç’ın kayınpederi, Kamil ve Şenol Sezer’in enişteleri, Kadir Aydemir ve Sadık Aksu’nun dayıları Baki Düzkaya vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ibrıcak Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

İlçemiz Akbaş Köyünden; Belediyeden emekli Süleyman Coşkunarslan ve Kemal Coşkunarslan’ın kardeşleri, Kamil Coşkunarslan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Akbaş Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

İlçemiz Kitirler Mahallesinden; Eminlerden merhum hoca Nazif Bayrak’ın kızı, merhum Fevzi Dinçer’in eşi, Perihan ve Selma Dinçer’in anneleri, Kamile Dinçer vefat etmiştir. Cenazesi İstanbul’da kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

-Vefat haberi geldiği zaman haberimiz güncellenmektedir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (20.07.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir