Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (25.03.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

MEVLÜT ÖZKOÇ

Tekkedere köyü halkından fatma özkoç’un eşi Özcan, Halil İbrahim, Fikret ve Nurcan Özkoç’un babaları Şemsettin, Seher Özkoç’un (Merhum) Zeliha Soykan ve Feride Dursun’un kardeşleri; Cenazesi bugün Çıkınlar mahallesi Aydın Şenol Camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Ovadüzü mezarlığına defnedilecektir.

EMİN ARIN

Alıçören köyü halkından (merhum)Metin ve Fikret ARIN’ın oğlu, Raziye ARIN’ın eşi, Samet ve Tekin ‘in babaları; Cenazesi bugün Alıçören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE ERDOĞAN

Gerede İlçemiz Esnaflarından Erdoğan Kardeşlerden; Fahrettin Erdoğan’ın eşi, Rıdvan Erdoğan, Nurten Yılmaz ve Neriman Çatladı’nın anneleri, Cumhur Çatladı, Fahrettin Yılmaz ve Adile Reyhan Erdoğan’ın kayınvalideleri, Kemal Erdoğan’ın ablası, Adnan Erdoğan, Fatma Demir ve Merhume Şerife Muratoğlu’nun teyzesi, Cemal, Celal, ilhami, Erol, Zehra ve Mustafa Erdoğan’ın yengeleri Hatice Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Demirciler Mahallesi Billur Sokaktaki evinden alınarak, öğle namazına müteakip öğle Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Afşartarakçı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

DURMUŞ ERYILMAZ

Kızık köyü halkından Saime ERYILMAZ’ın eşi, Hatice ÖZÇELİK, PROF .DR Selami ERYILMAZ, Siyami ERYILMAZ ve Serpil GÜLTEKİN’in babaları, köy hizmetlerinden emekli; Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası çığırtkanlar mezarlığına defnedilecek.

ŞÜKRİYE ŞAFAK

Cenazesi bugün Düzce merkezde öğle namazına  müteakip defnedilecektir.

YUSUF AYDIN

Cenazesi bugün İstanbul zincirli kuyu öğle namazına müteakip defnedilecektir.

HATİCE KALAYCI

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yukarı Civril mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (25.03.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir