Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (25.04.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

“Her nefis ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılığı ancak kıyâmet günü tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konulursa, gerçekten o kurtuluşa ermiştir. İyi bilin ki, bu dünya hayatı, aldatıcı bir faydadan başka bir şey değildir.” (Âl-i İmrân-185)

BİRSEN ASMA

Beşkavaklar Mahallesi halkından, Ergün ve Erdinç ASMA’nın anneleri; Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Yeni Camii de kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA KEMAL YILDIRIM

Mudurnu İlçesi Yüzüncüyıl Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Yüzüncüyıl Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YURDANUR ÖNEN

Adliye’den emekli merhum Kutluğ ÖNEN’in eşi, Ebru IŞIN’ın annesi, Serhat IŞIN’ın kayınvalidesi; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Sakarya Hendek merkez mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA KARARDI

Gerede İlçemiz Nuhören Köyünden; Hüseyin Karardı’nın babası, Çoğullu Köyünden Ekrem Yüksel, Samat Köyünden Bünyamin Güler’in kayınpederleri Hacı Mustafa Karardı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Nuhören Köyünde kılınacak cenaze namazından köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (25.04.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir