Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (29.02.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

AHMET REMZİ YAYLACI

Kalıcı konutlar mahallesi halkından Ayten YAYLACI’nın eşi Seyhan PELVAN İlhan YAYLACI ve Özden SAPMAZTÜRK’ün babaları Celal PEHLİVAN FATİH SAPMAZTÜRK ve Türkan YAYLACI’nın kayınbabası Anil PEHLİVAN  İpek SAPMAZTÜRK  Zeynep YAYLACI’nın dedeleri; Cenazesi bugün Kalıcı konutlar  mahallesi  camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

MEKBULE KARACA

Erzurum ilinden Yusuf,Ali,Kenan ,Caner Toktay ve Dünya Ediş in kardeşleri Hatice Nazlı,Fatma Yazıcı Yasemin Baştürk Aydın ve Aziz Karaca’nın anneleri; Cenazesi bugün fatih camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası şehitler mezarlığına defnedilecektir.

HÜSNİYE ÜNALDI

Gerede İlçemiz Bahçedere Köyü Memük Mahallesinden; Merhum Ahmet Ünaldı’nın eşi, İsmail, İfakat, Fevzi ve Yüksel Ünaldı’nın anneleri Hacı Hüsniye Ünaldı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

FATMA ALTUNAY

Gerede İlçemiz Göynükören Köyü Ayvatlar Mahallesinden; Hakkı Altunay’ın kızı Fatma Altunay vefat etmiştir. Cenazesi Saat:15.00’da Bahçelievler Mahallesi Abdulhamit Cami yanındaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Göynükören Köyü Ayvatlar Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ALİ BAŞKURT

Gerede İlçemiz Esnaflarından; Neşet Başkurt, Ömer Faruk Başkurt ve Elif Türkmen’in babaları, Ahmet Başkurt ve Ümit Başkurt’un kardeşleri İlçemiz eski esnaflarından Elektrikçi Ali Başkurt vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Ağızörengüney köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (29.02.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir