PEHLİVAN’DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanı İsmail Hakkı Pehlivan, 16 Mayıs 2013’de gerçekleştirilecek oda seçiminde başkanlığa resmen aday olduğunu açıkladı.

Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanı Pehlivan, düzenlediği basın toplantısında Gerede Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için adaylığını açıkladı.

Gerede’nin coğrafi olarak önemli bir konumda bulunduğunu ve ilçenin ekonomik olarak büyümesi gerektiğini söyleyen Pehlivan, şunları kaydetti: “Gerede ekonomisinin büyümesi için, ilçemizde bulunan tüm aktörlerin kent için çalışması ve düşünmesi gerekmektedir. Biz yönetimde bulunduğumuz süre içinde Gerede’de bulunan tüm dinamikleri harekete geçirerek ekonomiye farklı bakış açısı ile çok boyutlu bakmaya çalıştık. Düşüncesi, felsefesi, yaşantısı ne olursa olsun, Gerede ekonomisine artı değer katabilecek olan tüm aktörlerin kentimiz için ortak akıl etrafında buluşması gerekmektedir.”

Bu sözler çok tartışılır

İsmail Hakkı Pehlivan, açıklamasının ilerleyen bölümlerinde çok tartışılacak ifadeler kullandı. Pehlivan, “Ben o odayı hizmet için kurdum, oraya buraya zıplama aracı yada silah ruhsatı alma merkezi olarak degil! Kim aday olursa olsun öncelikle Gerede’ye hizmet etmek için aday olması lazım ve başka makamlara atlamak, elde etmek için seçmenini yanıltmamalıdır.”dedi.

Pehlivan, açıklamasının son bölümünde meslek komitelerinin daha aktif çalışması gerektiğini belirten Pehlivan, meslek komite başkanlarını her ay meclis toplantılarından önce bir araya getirdikten sonra meclis toplantısına gözlemci olarak katılmasını sağlayacaklarını bildirdi. Geçmiş dönemde olduğu gibi seçildikleri taktirde bu dönemde tüm üyelerin hepsinin görüşüne başvurulacağını anlatan Pehlivan, üyelerden alınacak görüşlerin mecliste çalıştay gibi hazırlanarak bundan sonraki yol haritalarının buna göre belirleneceğinin altını çizdi.

Daha önce olduğu gibi Sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları toplantılara her yıl devam edeceklerini söyleyen Pehlivan, olağanüstü bir gündem olduğunda da sivil toplum kuruluşlarıyla olağanüstü bir araya geleceklerini bildirdi.

Dijital arşiv projesi hakkında bilgi veren Pehlivan, “Dijital arşiv meselesi ile ilgili çalışmalarda da bulunacaklarını, bu projenin gerçekleşmesiyle bir ilerleme kat edeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PEHLİVAN’DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir