GTSO YÖNETİM KURULU YENİ VALİYİ ZİYARET ETTİ

featured

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, yeni atanan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve Gerede Emniyet Müdürü Veli Gözütok’u ziyaret etti.

GTSO-Vali-ZiyaretGerede Ticaret ve Sanayi Odası heyeti hafta içinde bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyaret heyetinde, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Meclis Başkanı İbrahim Sadi Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Burhan Demirses, Yönetim Kurulu Üyeleri Eşref Zeftçi, Hüseyin Yüksel, Muharrem Kazan ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı yer aldı.

GTSO heyetinin lk ziyaret durağı Gerede İlçe Emniyet Müdürü Veli Gözütok oldu. Geçtiğimiz günlerde GTSO’ya ziyarette bulunan Veli Gözütok’a iadeyi ziyaret yapılırken ilçe emniyet müdürlüğünün eksiklikleri ve sorunları öğrenilirken ilçemizin asayiş konusunda durumu Gözütok tarafından heyete aktarıldı. GTSO heyeti tarafından aktarılan sorunların yeni il emniyet müdürüne intikal ettirileceği söylendi.

Heyet daha sonra Bolu’ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya’ya ziyaret etti. Gerede’den bir heyetin ziyarette bulunmasından son derece mutlu olduğunu dile getiren Kızılkaya, ili ve ilçeleri yeni tanımaya başladığını ve Bolu’nun en büyük ilçesi olan Gerede’nin öğrendiği kadarı ile sorunsuz bir ilçe olduğunu dile getirdi. Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka da Kızılkaya’ya hoş geldiniz derken Gerede hakkında bilgiler verildi.

Heyetin daha sonraki durağı ise yeni Bolu Valis Ahmet Zahteroğulları oldu. GTSO Başkanı Ersin Kaşka tarafından Gerede hakkında brifing verilirken, Zahteroğulları daha önce de Bolu’da görev yapması nedeniyle Gerede’yi bildiğini ve beraber il ve ilçelerde sanayi ve turizm başta olmak üzere çıtayı yükseltmek için çalışacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTSO YÖNETİM KURULU YENİ VALİYİ ZİYARET ETTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir