I & TELL HOME PROJESİ ÇIĞIR AÇTI

featured

IMG_2900Mustafa Güldemir’in önderliğinde I & Tell Home adlı projeleriyle inşaat sektöründe yeni bir çığır açan Ezgi İnşaat’ın sahibi başarılı genç iş adamı Mustafa Güldemir hedefine dolu dizgin yürüyor.

Kentimizde ve başka illerde yaptığı akıllı ev projeleri ile farklı bir mimari ve yaşam tarzı oluşturan Ezgi İnşaat, müşteri memnuniyetini her zaman için ön planda tutmaya devam ediyor.

Kentimizin gözde mekanı Gazelle Resort Otel’in de yükleyici ve tamamlayıcı firması olarak zihinlerde yer eden Ezgi İnşaat şimdide Bolu’da yaptığı I & Tell Home, I & Tell Home 2 ve I & Tell Home Butik adlı yarı akıllı evleri ile satış hizmeti veriyor.

Bolu kent merkezinde yaptığı birbirinden güzel binalarla bulunduğu sokağın görünümüne ve hemşerilerine rahat bir yaşam alanı sağlayan ve sadece Boluluları ev sahibi yapan Ezgi İnşaat’ın sahibi başarılı genç iş adamı Mustafa Güldemir daha güzel yatırımların geleceğini ve değişik projelerin yapılacağını belirtti.

İnşaat sektöründe hemşerilerimizi, I & Tell Home adlı akıllı evleri ile buluşturan Güldemir çok kaliteli evleri bütçenize göre fiyat vererek vatandaşların takdirini kazanan isim olarak da takdirle karşılanıyor.

Ezgi İnşaat’ın 2014 yılında pazara sunduğu I & Tell Home adlı akıllı evleri ile devrim yaptığı o günden bu yana, gün geçtikçe artan kullanımı ile tercih edenlerin vazgeçilmezi olmayı başarmış ve Bolu’nun inşaat sektöründe levhası haline gelmiştir. Ayrıca I & Tell Home projesi ile Bolumuzda inşaat sektörü için de yenilik sağlamıştır.

IMG_2903

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
I & TELL HOME PROJESİ ÇIĞIR AÇTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir