TAHTI NOVA KAPTI!

Bolu Defterdarlığı 2012 yılı kurumlar vergi rekortmenleri listesini açıkladı. Sıralamada geçtiğimiz yıla göre önemli sürprizler oldu. Rekortmen de değişti ve yeni rekortmen Nova Orman Ürünleri A.Ş. oldu.

Maliye Bakanlığı tarafından Türkiye’nin kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı. Bolu Defterdarlığı da Bolu’da ilk 100 arasına giren firmaların listesini hazırladı. Bolu’daki ilk 100 rekortmen listeye Gerede’den 15 firma girmeyi başardı. Kimyacılar ve Dericiler bu yılda üst sıraları kaptırmadı.

Bolu kurumlar vergisi rekortmenler listesinin 10’uncu sırasında yer alan Nova Orman Ürünleri A.Ş., Gerede’de en fazla vergi veren firma olmayı başararak Gerede Vergi Rekortmenliği unvanını aldı.

Nova Orman Ürünleri, 464 bin 211,80 lira vergiyle ilk sıraya yerleşirken, Bolu kurumlar vergisi rekortmenleri listesinin 12’inci sırasında yer alan geçtiğimiz yılın rekortmeni Arba Kimya, Gerede rekortmenler listesinin ikinci sırasında yer aldı. Rekortmenler listesinin 3’üncüsü ise deri sanayinden oldu. Cevahir Deri Ltd.Şti. 162 Bin 596,99 TL ödediği vergi ile il listesinde 24, Gerede’de ise 3’üncü sıradaki yerini aldı.

Geçtiğimiz yılın ilk 3 sırasındaki isimlerin ikisi bu yıl değişirken, yine geçen yıl rekortmenler listesinin 4’üncü sırasında yer alan Nova Orman Ürünleri, bu yıl zirvede yer aldı. Gerede’de istihdam ettiği personel sayısı ve vizyonu ile dünyada adından söz ettiren Nova Orman Ürünleri A.Ş., bu yıl rekortmenler listesinin en tepesinde yer alışıyla üretim hacmini artırdığını kanıtladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TAHTI NOVA KAPTI!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir