1. Haberler
  2. Genel
  3. Eskişehir’de Tarıma Giden Yollar Açılıyor: Onlarca Mahalleyi Kapsıyor

Eskişehir’de Tarıma Giden Yollar Açılıyor: Onlarca Mahalleyi Kapsıyor

eskisehirde tarima giden yollar aciliyor onlarca mahalleyi kapsiyor N1ttD5SN.jpg

Eskişehir’in Beylikova ilçesinde, 25 mahallenin tarım arazilerine ulaşımını sağlayan yollar, Beylikova Belediyesi ve DSİ 3. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle onarıldı.

Tarla Yollarının Onarım Çalışmaları: İlçedeki 25 Mahallede Ortak Çaba

Beylikova ilçesine bağlı 25 mahallede tarım arazilerine ulaşımda kullanılan ve zamanla bozulan yollar, Beylikova Belediyesi ve DSİ 3. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla onarıldı. Bahse konu mahallelerde ikamet eden ve çoğunluğu tarımla uğraşan vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnuniyet duydu.

İyileştirilen Mahalleler ve Çalışma Detayları

Konuyla ilgili konuşan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, “Akköprü, Doğray, İmikler, Süleymaniye, Kızılcaören, Yalınlı, Yeniyurt, Gökçeayva, Yukarıiğdeağacı, Aşağıiğdeağacı, Sulataniye, Rahmiye, Aşağıdudaş, Yukarıdudaş, Doğanoğlu, Parsibey, Uzunburun, İkipınar, Halilbağı, Okçu ve Emircik mahallerinde bozulan tarla yolları iyileştirme çalışmaları Beylikova Belediyesi ve DSİ 3. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin iş birliği ile tamamlandı. Mahallerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

(Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir’de Tarıma Giden Yollar Açılıyor: Onlarca Mahalleyi Kapsıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip