featured

Küpçü; yeni yasama yılı hayırlı olsun

Geredeli hemşerimiz TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, yeni yasama yılının milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Ağustos ayında verdiği tatilden sonra 1 Ekim’de 26. Dönem 2. Yasama yılını saat 15:00 de Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın oturumu yönettiği yasama yılı başlayacaktır.

TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü 26. Dönem 2. Yasama yılı ile ilgili bir açıklama yaparak; “Öncelikle yeni yasama yılımızın milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler milletimize vekaleten, milletimizin temsilcileri olarak ülkemize kalıcı temeller atmak için çalışıyoruz. Bugün 26. Dönemin 2. Yasama yılı açılacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Meclis’te bir konuşma yapacaktır. Ardından iki adet tezkeremiz vardır. Bunlar Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon konusunda Hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi olacaktır. Bunlarla birlikte Gazi Meclisimiz de bombalanan alanları müze haline dönüştürüyoruz. 15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız. Dış ülkelerden gelen temsilcilere Gazi meclisimizin müze alanında Türkiye’ye oynanan bu oyunu her daim hatırlamak bizlerin görevidir. Bizler 15 Temmuz’u unutmadık, onlara da bu olayı kesinlikle unutturmayacağız. Tekraren Gazi meclisimizin çatısı altında 26. Dönem 2. Yasama yılı hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir