Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (15.04.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

SELAHATTİN ÇİFTÇİ

Doğancı Köyü halkından, İsmail ÇİFTÇİ, Hacer KARADAŞ, Huri KAÇMAZ’ın babaları, Şerafettin KARADAŞ, Hayrettin KAÇMAZ’ın kayınbabaları; Cenazesi bugün Doğancı Köyü Yeni Camiide kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Doğancı Köyü aşağı mezarlığa defnedilecektir.

ZEKİ YETKİN

Mengen İlçesi Kavaklı Köyü halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Mengen Kavaklı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MERYEM AYKUT

Gerede İlçemiz Salur Köyünden; Nuri Aykut’un gelini, Mesut Aykut’un eşi, Mine Akgün ve Merve Koyun’un anneleri, Dursun Aykut’un kardeşinin eşi, Ercan Aykut’un yengesi, Tahsin Aykut ve Hacer Koçak’ın kardeşleri, Meryem Aykut vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00’de Seviller Mahallesi Uzun Hüseyin sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Salur Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

SELİME KILIÇ

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Sakarya merkez mezarlığına defnedilecektir.

ADİL ASAR

Gerede Tabak esnaflarından Merhum Sadık Bağlan’ın damadı, İbrahim ve Selami Bağlan’ın enişteleri, Müveddet Asar’ın eşi Adil Asar Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Çerkeş ilçesi, Saçak Beldesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Çerkeş ilçesi, Saçak Beldesi mezarlığına defnedilecektir.

KEMAL KARACA

Gerede İlçemiz Nuhören Köyü’nden Ali Karaca’nın oğlu, Ibrıcak Köyü’nden Hasan Hüseyin Sayılır’ın damadı, KYK çalışanı Muharrem Karaca’nın ve Zıddıka Altun’un abileri, Ebubekir Sönmez’in kayınpederi, Ali, Ebubekir ve Raife Karaca’nın babaları, belediye personeli Kemal Karaca vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesi’ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Nuhören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (15.04.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir