Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (30.12.2023)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

NACİYE AÇIKYÜREK

Dörtdivan ilçesi ortaköy köyü halkından (Merhum) Hüseyin AÇIKYÜREK’in eşi, Erdal AÇIKYÜREK’in annesi, Hüseyin ve Ercan AÇIKYÜREK’in babaanneleri;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Dörtdivan Ortaköy köyü mezarlığına defnedilecektir.

OSMAN ÇEKİN

Fadime ÇEKİN’in eşi, Şerife ve Müjdat ÇEKİN’in babaları, Su tesisatçısı;

Cenazesi bugün Karamnalı mahallesi yeşil camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

CEMAL CAMGÖZ

Merkeşler köyü halkından (Merhum) Hasan ve Pakize CAMGÖZ’ün oğulları, İlknur kilitçi ve Serkan CAMGÖZ’ün babaları, Kemal, Melek, Necip CAMGÖZ’ün kardeşleri, Umut ve Sinem KİLİTÇİ’nin dedeleri;

Cenazesi bugün Merkeşler köyü Hacılar mahalle camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE ŞEN

Gerede ilçemiz Samat Köyünden; Ahmet Şen’in gelini, Belediye personeli Bayram Şen’in hanımı, Milli Eğitim personeli Bilal Şen’in kardeşinin hanımı, Prof. Dr. Bünyamin Erul’un yeğeni, Zeliha, Ahmet ve Samet Şen’in anneleri, Sedaş personeli İsmail Şen’in yengesi, Hatice Şen vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30’da Karadeniz ekmek fırınının yanındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Samat Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (30.12.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir