SEMPOZYUMDA DERİYİ ANLATTILAR

Bolu’da Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Maltepe Üniversitesi işbirliğinde Bolu Sektörel Kalkınma Sempozyumu düzenlendi. Gerede’deki Deri Sanayi Konusunu anlatmak üzere davetli olan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası adına sempozyuma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı katıldı.

Bolu ilinin kalkınmasında öncü olan ve bu süreçte öncü olması düşünülen sektörler ve yapılması gerekenler bu sempozyumda ele alındı. BTSO konferans salonunda düzenlenen sempozyuma, Bolu Vali Vekili Necdet Özeroğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, BTSO Yönetim Kurulu, Maltepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Gürdoğan ve Bolu paydaşları katıldı.

Sempozyumda turizm ve sağlık, kanatlı et sektörü, Gerede’de dericilik, lojistik ile metal, orman, tarım ve konut sektörleri konunun uzmanları ve akademisyenleri tarafından ele alındı.

“Deri sanayinin geçmişi ve günümüzdeki durumu, sıkıntıları ve sektörün önünün açılması konusunda yapılabilecekler nelerdir?” içerikli sunumu Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve sektörün önemli ismi Ersin Kaşka yaparak, Dericiliğin ilimiz ekonomisinde önemine sempozyumda vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SEMPOZYUMDA DERİYİ ANLATTILAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir