GEREDESPOR’A 90. DAKİKA ŞOKU!

featured

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta yer alan Geredespor Beyköy Belediyespor’u konuk etti. 44’de öne geçen ev sahibi 90’da kalesinde gördüğü gol ile 1 puana razı oldu. Geredespor 23. dakikada ise Ali Kafadar ile penaltıdan yararlanamadı.

BASKILI GEREDESPOR

Karşılaşmaya ev sahibi Geredespor etkili başladı. Beyköy Belediyespor kalesini ablukaya almayı başaran Geredespor, 23. dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Ali Kafadar kullandı ve topu dışarıya yolladı. 36. dakikada ender gelişen Beyköy Belediyespor atağında kaleci Serdar topu tokatlayarak uzaklaştırdı. İlk yarının biterken Geredespor’un golcüsü Ali Kafadar sahneye çıktı ve ceza sahası üstünden yaptığı şık vuruş ile takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı Geredespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2’Yİ BULAMADI, 90’DA YEDİ

Geredespor ikinci yarıya da etkili başladı. Beyköy Belediyespor kalesinde 2. golü aradığı 50. dakikada M. Ali’nin sert şutu auta çıktı. Karşılaşmanın son anları ise çetin geçti. Geredespor farkı 2’ye çıkarmak, konuk ekip ise beraberlik golü için yüklendi. İkinci yarı oyuna dahil olan Oğuzhan Candan, Ali Kafadar’ın pasında müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı ve %100 golü kaçırdı. Karşılaşmaya 6 dakika ilave edildi. Uzatmanın 1. dakikasında uzun top ile çıkan Beyköy Belediyespor, Ali Tuna’nın gereksiz faulu ile serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Emre Uyanık şık vuruşu ile topu ağlara yolladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Geredespor 90. dakikalarda kaybettiği puana üzülürken, konuk ekip 1 puana sevindi.

SOĞUK CEHENNEM ETKİSİ

Geredespor’un taraftar grubu Soğuk Cehennem karşılaşmanın ilk dakikalarından son anına kadar takımlarını desteklediler. Son anda gelen gole üzülen taraftarlar yine mi 90. dakika diyerek isyan ettiler.

KRİTİK VİRAJ

Geredespor 19. hafta mücadelesinde düşme potasında olan Kozlu Belediyespor’a konuk olacak. Geredespor bu önemle karşılaşmadan galip gelerek bir nebze rahatlamak istiyor. Ev sahibi ise alacağı puan veya puanlarla düşme potasından uzaklaşmak isteyecek.

Saha: Bolu Karaçayır

Hakemler: Abdullah Taşkınsoy, Hakan Demirdöken, Mehmet Demirel

Goller: 44’Ali Kafadar – 90+1′ Emre Uyanık

Geredespor: Serdar, Ali, Güray, Oğuzhan, Fatih, Cemal, Samed, Nurettin, Eser, M. Ali, Ali Kafadar

  1. Sorumlu: Aydın Başer

Beyköy Belediyespor: Ufuk, Osman, Çağlar, Enes, Burak, Ekrem, Soydan, Emre, Celal, Murat, Bülent

  1. Sorumlu: Mustafa Yıldırım

Haber: Ali Can Duman

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEREDESPOR’A 90. DAKİKA ŞOKU!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir