Daikin Türkiye’ye Büyük Ödül: Resmen En İyi Oldular

daikin turkiyeye buyuk odul resmen en iyi oldular F512Sa7A.jpg

Daikin Türkiye, “Şikayetvar A.C.E. Awards” kombi kategorisinde bu yılın birincisi olarak “Diamond” ödülünü aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların ödüllendirildiği “Şikayetvar A.C.E. Awards”ın bu yılki anketinde kombi kategorisinin birincisi Daikin oldu.

Bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen törende 118 markaya ödül verildi. Şikayetvar tarafından yıllık 1,5 milyonun üzerinde müşteri memnuniyeti anketi baz alınarak oluşturulan “Müşteri Deneyimi Endeksi” ile belirlenen markalar, diamond, gold ve silver ödüllere kavuştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Türkiye İş Geliştirme ve Müşteri Deneyimi Departman Müdürü Fatih Tuna, daha önce müşteri değerlendirmesiyle birçok ödül aldıklarını belirterek, “Bir ödüle daha layık görüldük. Bu ödülün alınmasında markamızın toplam şikayet oranı, sağlanan çözüm sonrası müşterilerimizin memnuniyet oranı ve şikayet sonrası markayı tekrar tercih etme veya başkalarına tavsiye etme gibi unsurlar, başarımızın ölçütünü oluşturdu.” ifadelerini kullandı.

Şikayeti olan müşteriler ile hızlı ve rahatlatıcı bir iletişim kurmayı önemsediklerini kaydeden Tuna, müşterilerin şikayetinin dikkate alındığından, değerlendirildiğinden ve kısa sürede çözüm üretileceğinden emin olmalarını sağladıklarını anlattı.

Tuna, şikayet yönetiminde “müşteriyi merkeze aldıkları ve sonunda memnuniyeti sağladıkları bir yaklaşım içinde olduklarını” belirterek, “Şikayetlere bir anlamda fırsat gözüyle bakıyoruz; çünkü şikayetler bizim düzeltici aksiyonlar almamıza olanak sağlıyor. Markamız Daikin’i öncü kılan yönlerden biri de bu yaklaşımdaki başarımızdır.” değerlendirmesinde bulundu.​​​​​​​

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Daikin Türkiye’ye Büyük Ödül: Resmen En İyi Oldular

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir