Gerede Esnafı İçin Kredi Limiti Arttı

Gerede Esnafının Kredi Limiti Arttı

Gerede Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılık hizmeti yaparak kullandırdığı kredi limitlerini 750 bin TL’ye çıkardı.

Gerede Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi, sunduğu hizmetler kapsamında kredi limitlerini 750 bin TL’ye çıkardığını duyurdu. Ayrıca, eski kredi kapatma zorunluluğunun da artık geçerli olmadığını belirtti.

Eski kredi kapatma zorunluluğunun da kaldırıldığı kredi limitlerinde Gerede Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi nace kodlarına göre üst limitini 750 bin TL’ye yükselttiğini duyurdu.

Gerede Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahir Gayret tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Kooperatifimiz aracılığıyla kullandırmış olduğumuz kredi üst limitleri (nace kodlarına göre) 750.000 TL ye yükseltilmiştir. Eski Kredi kapatma zorunluluğu kaldırılmıştır. Ayrıntılı bilgi için Kooperatifimize müracaat edebilirsiniz.”

Kooperatiften ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin doğrudan kooperatife başvurmaları önerildi. Bu güncelleme, Gerede’deki esnaf ve işletmeler için finansal destek ve kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede Esnafı İçin Kredi Limiti Arttı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Gerede Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılık hizmeti yaparak kullandırdığı kredi limitlerini 750 bin TL’ye çıkarmış. Hayırlı olsun.

    Cevapla